Astronomie * Biologie * Chimie * Desen * Diverse * Drept * Economie * Engleza * Filozofie * Fizica * Franceza * Geografie * Germana * Informatica * Istorie * Marketing * Matematica * Medicina * Proiecte * Psihologie * Romana * Stiinte Politice



miercuri, 14 iulie 2010

Ce inseamna Onesti Referate?

Prin site-ul Onesti Referate sau http://onestireferate.blogspot.com, incercam sa venim in sprijinul dumneavoastra, cand nu reusiti sa finalizati o lucrare, un referat, un proiect, pe care trebuie sa le realizati la scoala, liceu, facultate, scoala postliceala.

Uneori timpul nu va este de ajuns sa realizati un proiect, referat intrucat profesorul va cere sa realizati in scurt timp o astfel de lucrare.

Este de inteles de ce profesorul nu va lasa prea mult timp pentru conceperea unei astfel de lucrari si aici ma refer la programa foarte incarcata pe care trebuie sa o parcurga.

Cu ce va ajutam noi in mod concret? Simplu.
Ne-am dat seama ca foarte multi elevi reusesc sa realizeze un referat, un proiect o lucrare deoarece conceperea unei astfel de lucrari necesita cateva conostinte de informatica, tehnoredactare, cautare pe internet de informatii, un mic bagaj de cunostinte pentru a pune cap la cap informatiile pentru a realiza o lucrare pertinenta, existenta unui calculator, a unei imprimante si uneori a unui scaner.

Sunt multi elevi care au echipamentul necesar realizarii unui proiect, dar din diferite motive (timp insuficient, lipsa unei imprimante, lipsa informatiilor necesare), prefera serviciile oferite de noi.


Motivatia apelarii la serviciile noastre este simpla: pretul foarte mic si servicii rapide, care insumate au la baza o singura notiune "experienta".

Cum va putem ajuta? Raspuns: in diverse moduri.
Daca aveti deja o lucrare si doriti s-o tipariti o aduceti pe suport cd, stick usb sau o postati pe mailul dumneavoastra si in frma noastra doar o printati la pretul de 0.2 lei-pagina alb-negru (acoperire 5% text) si 0.8 lei pagina color. Preturile nu sunt batute in cuie, pot fi negociabile in functie de marimea lucarii .
Un referat realizat de noi va costa in jur de 2-3 lei avand 3-5 pagini.
Un referat adus de dumneavoastra si listat la noi va costa exact pretul pe pagina listata.
Aveti posibilitatea sa modificati chiar voi lucrarea, sa o asezati in pagina prin inchirierea unui calculator la pretul de 3 lei/ora. Daca intampinati dificultati puteti apela oricand la specialistii nostrii.
Aveti posibilitatea sa cautati referatul pe internet si sa-l descarcati, eventual sa faceti modificari si sa-l finalizati prin listare in cadrul acestei firme.
Dupa ce l-ati tiparit, referatul poate fi indosariat la un pret de 2-5 lei in functie de dimensiunea lucrarii.
Tot aici puteti si xeroxa la pretul de 0.1 leu/pagina.



Onesti Referate Referate Onesti Referate in Onesti


Portofoliu:
http://onestireferate.go.ro
http://onestionline.go.ro
http://onestitiparire.go.ro

2 comentarii:

  1. Ma bucur foarte mult ca in orasul Onesti exista o astfel de firma.
    Cei care lucreaza in aceasta firma chiar se pricep la realizarea de referate.
    In cateva minute referatul este gata.
    Nu trebuie sa ai vreo notiune de informatica sa obtii rapid un referat.
    Pentru 3 lei cat costa un referat eu zic ca se merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost impresionat de preturile foarte mici chiar cele mai mici din acest oras onesti. Am vazut munca in echipa,dar cel mai important am fost impresionat ca cei care faceau referate erau si doi elevi, o fata si un baiat cu varsta cuprina intre 15-16 ani. Dupa parerea mea este munca foarte buna fara multi bani. Foarte buna aceasta firma din onesti.

    RăspundețiȘtergere